Κικίλιας: Καταφέραμε όλοι μαζί να κρατήσουμε τη χώρα όρθια

«Οι εμβολιασμοί γίνονται οργανωμένα, δομημένα και με σεβασμό στον πολίτη»

O υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρας και Πατησίων / Πηγή φωτογραφίας:  Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)

«Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας για τη διαδικασία του εμβολιασμού των πολιτών, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία».

Ο υπουργός Υγείας επισκέφτηκε τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρας και Πατησίων, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, και τον διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Στάθη.

Κικίλιας: Στη μάχη για τον εμβολιασμό και οι ιδιώτες γιατροί

«Θέλω στο πρόσωπο της κυρίας Ζαμάγια, να συγχαρώ όλο το προσωπικό, ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς, τραπεζοκόμους, καθαρίστριες, εργαζομένους, που με αυταπάρνηση κάνουν τη δουλειά τους», είπε ο υπουργός.

Αναποτελεσματικό το εμβόλιο της AstraZeneca στις ηλικίες άνω των 65;

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ευχαριστημένους πολίτες, γιατί το κύριο νόημα της υπηρεσίας του Ε.Σ.Υ. στην Πρωτοβάθμια και στα Νοσοκομεία είναι να εξυπηρετούμε τους πολίτες, κυρίως αυτούς που δε μπορούν και δεν έχουν» σημείωσε ο υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε: «ειδικά στο κομμάτι του εμβολιασμού, που αποτελεί την ελπίδα μας για το αύριο σε ό,τι έχει να κάνει με την πανδημία, την αρχή του τέλους αυτής της τεράστιας κρίσης Δημόσιας Υγείας που ζούμε, χαίρομαι που η στρατηγική μας υλοποιείται», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

«Μια στρατηγική, που είναι λελογισμένη σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς εμβολιάζουμε, οργανωμένα, δομημένα, με σεβασμό στον πολίτη, με εξασφάλιση της δεύτερης δόσης για τον καθένα και την καθεμία από τους πολίτες» σημείωσε και πρόσθεσε: «Και πάντα με τη σκέψη ότι μιλάμε για απρόβλεπτες καταστάσεις σε ένα τεράστιο υγειονομικό και επιχειρησιακό σχέδιο, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα και που χαίρομαι πάρα πολύ και χαιρόμαστε ως οργανωμένη Πολιτεία που το βλέπουμε να υλοποιείται».

«Από τη μία πλευρά, με εξαιρετικούς επαγγελματίες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και από την άλλη με συμπολίτες μας που έχουν υπομονή, που συνεργάζονται, όλοι μαζί έχουμε καταφέρει η χώρα να έχει μείνει όρθια εν μέσω Covid και να ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top