Βουλή: «Επιδειξία» χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό η Σουλτάνα Ελευθεριάδου

Ο έντονος διάλογος με τον Νικήτα Κακλαμάνη και δύο Υπουργούς

Σουλτάνα Ελευθεριάδου

«Άναψαν» τα αίματα στη Βουλή μετά την ομιλία της Σουλτάνας Ελευθεριάδου, η οποία ανέβηκε στο βήμα και χαρακτήρισε επιδειξία τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ενώ γνωρίζετε πως έχετε αποτύχει παταγωδώς έρχεστε εδώ να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να ικανοποιήσετε τον εγωκεντρικό επιδειξία ανέμελο αρχηγό σας», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο έντονος διάλογος Κακλαμάνη-Ελευθεριάδου μετά τον χαρακτηρισμό «επιδειξίας»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης παρενέβη μετά το τέλος της ομιλίας της και της ζήτησε να ανακαλέσει, εξηγώντας πως ναι μεν σύμφωνα με το Σύνταγμα ο βουλευτής μπορεί να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του αλλά οι ύβρεις απαγορεύονται. 

«Αυτό που είπατε είναι ύβρις, σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του Πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία», τόνισε ο Ν. Κακλαμάνης από την έδρα του προεδρείου.

«Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη», απάντησε η κα Ελευθεριάδου.

Την ίδια ώρα, δύο παριστάμενοι Υπουργοί, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος σηκώθηκαν από τα Υπουργικά έδρανα φωνάζοντας προς την κυρία Ελευθεριάδου.

«Είσαι απαράδεκτη. Δεν ξέρεις τι λες», είπε κ. Βεσυρόπουλος με τον κ. Κακλαμάνη να απαντά: «Μην της το λες αυτό. Της δίνεις άλλοθι με αυτό που λες. Ξέρει πολύ καλά τι λέει».

Στο τέλος ο Νικήτας Κακλαμάνης, και αφού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι δεν ανακαλεί, τόνισε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη με το δικαίωμα που του δίνει ο Κανονισμός της Βουλής να διαγράψει τη λέξη από τα πρακτικά της Βουλής. 

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Ελευθεριάδου αντέδρασε, με τον κ. Κακλαμάνη να της ανταπαντά: «Άρα δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής; Άλλο επιδειξιομανής, άλλο επιδειξίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top