Σακελλαροπούλου σε Τσιόδρα: Ηράκλειες οι προσπάθειες ιατρών και νοσηλευτών

Ο καθηγητής ενημέρωσε την ΠτΔ για την εξέλιξη της πανδημίας

Σακελλαροπούλου - Τσιόδρας

Για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα ενημέρωσε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ζήτησε από τον καθηγητή να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταβάλλουν ηράκλειες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης.

Αλ Σίσι σε Σακελλαροπούλου: Η Αίγυπτος σας στηρίζει για τα θαλάσσια σύνορα

Μετά την ενημέρωση που είχε από τον Σωτήρη Τσιόδρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την απόλυτη ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος για τον περιορισμό των κρουσμάτων Covid-19.

Όπως τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η αναπόφευκτη κούραση, οι αμφιβολίες και πολύ περισσότερο η αδιαφορία και οι ψευδείς ειδήσεις, δεν επιτρέπεται να θολώνουν τη στάση μας απέναντι στον επικίνδυνο αυτόν ιό. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες για όλους μας.

«Τόσο η Πολιτεία όσο και οι πολίτες, έχουν υποχρέωση να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αναχαιτισθεί η πανδημία και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν η κοινωνική ζωή στην ομαλότητα», ανέφερε η ΠτΔ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top