Μητσοτάκης σε ΚΟ ΝΔ:Να «ενοχλείτε» την κυβέρνηση για αστοχίες ή παραλείψεις

«Μας έτυχαν πολλά μαζεμένα – Δεν εφησυχάζουμε από τις δημοσκοπήσεις»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μήνυμα συστράτευσης έστειλε ο πρωθυπουργός μέσω τηλεδιάσκεψης στην κοινοβουλευτική του ομάδα, καλώντας τους βουλευτές να μην επαναπαύονται και να προχωρούν μπροστά διορθώνοντας τα κακώς κείμενα, ειδικά σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνωσε το ηθικό των γαλάζιων βουλευτών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του  για τον τρόπο λειτουργίας τους και τους προέτρεψε να κινηθούν στους ίδιους ρυθμούς.

Έκκληση καθηγητών σε Μητσοτάκη να ηγηθεί της μεταρρύθμισης στα ΑΕΙ

Παράλληλα όπως επισήμανε: «Έχουμε μία σειρά από εμβληματικά νομοσχέδια τα οποία πρέπει να ψηφιστούν, κάποια από αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί και πριν από τα Χριστούγεννα και είναι πολύ σημαντικό σε καμία περίπτωση να μην ανασταλεί το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης λόγω Covid».

Ανοικτό το ενδεχόμενο για lockdown σε όλη τη χώρα

Ο πρωθυπουργός ζήτησε επίσης από τους βουλευτές να «ενοχλούν» την κυβέρνηση, όταν κρίνουν ότι υπάρχουν καθυστερήσεις ή αστοχίες.

Αναφέρθηκε, δε, στον μεγάλο ρόλο που έχει η Κ.Ο. στην επικοινωνία της Κυβέρνησης με την κοινωνία και ζήτησε από τους βουλευτές να συνεχίσουν πιο ουσιαστικά και πιο παραγωγικά τη συνεργασία τους με τα Υπουργεία, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ειδικό ρόλο που έχουν τα στελέχη της Κ.Ο., τα οποία προέρχονται από επιβαρυμένες περιοχές.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, η οποία άνοιξε με εισήγηση του Γραμματέα της Κ.Ο. Σταύρου Καλαφάτη, θα λάβουν το λόγο 30 βουλευτές, ενώ όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συνεδριάζει πλέον σε τακτική βάση με τη χρήση της τεχνολογίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top