Γεωργιάδης για κορωνοϊό: Προδότες όσοι δε συμμετέχουν στην εθνική μάχη

«Η ζημιά στην οικονομία από νέο lockdown θα είναι θεμελιώδης»

Προειδοποίηση σε δραματικούς τόνους για πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, ώστε να αποφευχθεί ένα νέο γενικευμένο lockdown, απηύθυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην Βουλή, είπε πως ένα νέο lockdown θα είναι καταστροφικό για την οικονομία, ενώ χαρακτήρισε «προδότες» όσους δε συμμετέχουν σε αυτή την εθνική μάχη.

Τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης την Παρασκευή

«Όταν μιλάμε για μια εθνική μάχη -και σήμερα η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη να αποφύγει το γενικό lockdown – γιατί αλλιώς η ζημιά στην οικονομία θα είναι θεμελιώδης και πολλές επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης και πολλοί εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους. Όποιος, λοιπόν, αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα του δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα, γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η αποφυγή ενός νέου lockdown

«Όσοι δε συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες», σημείωσε, με αφορμή και τα χθεσινά επεισόδια με πολίτες που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις, παρά τις απαγορεύσεις.

Συνεχίζοντας, κάλεσε τους πολίτες να μην ακολουθούν θεωρίες συνωμοσίας, ενώ απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης και στα κόμματα της αντιπολίτευσης: «Να σοβαρευτούμε όλοι, να τηρούμε τα μέτρα, μάσκα και αποστάσεις, για να θα περάσουμε απέναντι και μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να διαφωνούμε». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top