Παρέμβαση Πέτσα για Big Brother – Έντονες αντιδράσεις και από αντιπολίτευση

Το χυδαίο σχόλιο παίκτη προκάλεσε τσουνάμι οργής

Έντονες αντιδράσεις, που προκάλεσαν και πολιτικές παραμβάσεις, προκάλεσε χυδαίο σχόλιο παίκτη του Big Brother περί βιασμού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μέσω δήλωσής του, αναφέρει πως επικοινώνησε τόσο με το ΕΣΡ όσο και με τον Σκάι για το ζήτημα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».

«Οτιδήποτε προωθεί την κουλτούρα του βιασμού είναι εγκληματικό και άρα απερίφραστα καταδικαστέο και μη αποδεκτό. Πόσο μάλλον όταν αυτό δημοσιοποιείται στα πλαίσια τηλεοπτικών προϊόντων. Τα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση, η ομόθυμη καταδίκη σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, η αντίδραση των λειτουργών των ΜΜΕ αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της αποτελούν την πιο εμφατική απάντηση σε τέτοια φαινόμενα. Ας μην θολώνουμε το πανίσχυρο μήνυμα με μικρόψυχες προσπάθειες πολιτικής εκμετάλλευσης«, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Έντονη ήταν η αντίδραση και της αντιπολίτευσης.

«Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός», έγραψε σε tweet του ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Γυναίκες ως "σκεύη ηδονής"! Γυναίκες για "χρήση" ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές(!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών & της τηλεοπτικής αρένας. Κι ομως δεν είναι μόνο στην TV... Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!», έγραψε η  αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν εκ των παικτών, τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, να αναφέρει σε άλλους δύο άνδρες-συμπαίκτες του ότι εάν δε συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό.

«Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό», ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση δε φαίνεται να αντιδρά.

Δείτε τι δήλωσε ο παίκτης όταν μπήκε στο reality: 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top