Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

Από 52 μέλη αποτελείται πλέον το κυβερνητικό σχήμα

Και επίσημα τα 52 μέλη «μετράει» πλέον η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τον μίνι ανασχηματισμό, που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Στέλιος Πέτσας.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο νέος υφυπουργός Εργασίας Παναγιώτης Τσακλόγου, ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Υπενθυμίζεται πως, μετά τις λειτουργικές βελτιώσεις, που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, στην κυβέρνηση μπήκαν τρία νέα πρόσωπα:

Πάνος Τσακλόγου: Ο νέος υφυπουργός Εργασίας

-    ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, νέος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης,

Ζωή Ράπτη: Ποια είναι η νέα υφυπουργός Υγείας

-    η Ζωή Ράπτη, βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, που αναλαμβάνει τη θέση της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας

Νίκος Ταγαράς: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος

-    ο βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς που αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Ο ανασχηματισμός έφερε… κόντρα Άδωνι με χρήστες του twitter

Παράλληλα, σε αναπληρωτές υπουργοί, από υφυπουργοί που ήταν, αναβαθμίζονται:

-    ο Θεόδωρος Σκυλακάκης (αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική)

-    ο Νίκος Παπαθανάσης, (αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα).

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top