Ο ανασχηματισμός έφερε… κόντρα Άδωνι με χρήστες του twitter

Οι αιχμές για τον υπουργό Ανάπτυξης και η απάντησή του

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε χρήστες του twitter, τους οποίους ο ίδιος αποκαλεί «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» έφερε ο μίνι ανασχηματισμός, που ανακοινώθηκε από τον Στέλιο Πέτσα την Τρίτη 4 Αυγούστου.

Όλα ξεκίνησαν με μία αιχμηρή ανάρτηση του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είναι σε... μόνιμη κόντρα με τον υπουργό.

Έγραψε στο twitter πως, μετά την αναβάθμιση του Νίκου Παπαθανάση, από υφυπουργό σε αναπληρωτή υπουργό Επενδύσεων, «o Άδωνις Γεωργιάδης μένει με μοναδική αρμοδιότητα τον Άρη Πορτοσάλτε. Κρίμα και είχε κάνει μόνο ένα μπάνιο».

Ανακοινώθηκε ο μίνι ανασχηματισμός: Οι νέοι υπουργοί

Ακολούθησε tweet του δημοσιογράφου της εφημερίδας, Άγγελου Προβολισιάνου, ο οποίος επίσης καυστικά έγραψε: «Σας κάνει το υπουργός Αναζήτησης Αρμοδιοτήτων; Μπορούμε να το πούμε και υπουργός Α.Α. Κομψό, λιτό κι απέριττο!».

Ακολούθησαν και άλλα tweet, με χρήστες του διαδικτύου να χαρακτηρίζουν τον κ. Γεωργιάδη «διακοσμητικό».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή συνεχάρη τον κ. Παπαθανάση για την αναβάθμισή του, σημειώνοντας πως «δούλεψε σκληρά», έδωσε τη δική του απάντηση, κάνοντας λόγο για «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» και για «άγνοια».

«Χωρίς καν να έχουν διαβάσει ακόμη τα ΦΕΚ και αδύναμοι στο να διαβάζουν μία ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του αναμασούν την ίδια καραμέλα. Επί της ουσίας, ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μου εμπιστεύθηκε ΚΑΙ το Εμπόριο και την Βιομηχανία και φυσικά συγχαίρω τον Νίκο Παπαθανάση», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top