Τσίπρας για δίωξη σε Τουλουπάκη: Είναι... unacceptable

«Ντροπή, διώκουν όποιον ερευνά τα σκάνδαλά τους»

«Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας στα αγγλικά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη με τη λέξη «unacceptable».

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί περιοδεία στην Κεφαλονιά και συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες και εργαζόμενους.

Απάντηση Μαξίμου στον Τσίπρα: Ας συνεχίσει τις διακοπές του!  

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο του στο Αργοστόλι, ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με έναν κάτοικο που του έδειξε πρωτοσέλιδο εφημερίδας, το οποίο αναφερόταν στην δίωξη κατά της κας Τουλουπάκη.

Eπιδότηση έως 600 ευρώ για «κόκκινα» και «πράσινα» στεγαστικά δάνεια!

«Ντροπή. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και λυπάμαι για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ΚΙΝΑΛ. Unacceptable», είπε και πρόσθεσε: «Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα. Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα».

ΣΥΡΙΖΑ: Η προαναγγελθείσα δίωξη κατά Τουλουπάκη ασκήθηκε 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την περιοδεία του στα καταστήματα του Αργοστολίου, ενώ στη συνέχεια έχει συνάντηση με τους φορείς του νησιού στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς και με τους δημάρχους Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσηβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top