Χρηστίδου: «Οι τραπεζίτες, φίλοι της ΝΔ, ευθύνονται για τη Marfin»

Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αρνητικά σχόλια και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου, ότι οι «τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ, ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin».

«Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της ΝΔ ως αντιπολίτευση για τους μπαχαλάκηδες, ήταν προσχηματικά. Πραγματικός στόχος ήταν οι διαδηλωτές και σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin. Οι τραπεζίτες οι φίλοι σας ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν την χώρα σε χρεωκοπία από το 2009. Αυτοί ευθύνονται. Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin. Κι εμείς δεν ξεχνάμε, ούτε τους νεκρούς της Marfin, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα», είπε η κ. Χρηστίδου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. 

Τόσο βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, όσο και συνάδελφοί της από κόμματα της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν «αδιανόητα» όταν είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τους θανάτους των τριών εργαζομένων της τράπεζας κατά τη διάρκεια πορείας το 2010.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top