Δημοσκόπηση MRB: Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι Υπουργοί

Και ποιος είναι ο Υπουργός με τις πιο πολλές αρνητικές γνώμες    

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προηγείται σε δημοφιλία στη δημοσκόπηση της MRB, όπως  σε  όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού με 42,4% θετικές γνώμες και 33,6% αρνητικές.

MRB: Προβάδισμα της ΝΔ με 18,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται με ακριβώς το ίδιο ποσοστό,  36,5% θετικές γνώμες, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας  και ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, με τον Υπουργό Εσωτερικών να έχει λιγότερες αρνητικές γνώμες (26,5%) έναντι του Υπουργού Εξωτερικών (39,4%).  

Ο κ. Δένδιας πάντως έχει σημειώσει άνοδο σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση, καθώς πιστώνεται τις επιτυχίες στην εξωτερική πολιτική, όπως επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, αναλύοντας τα αποτελέσματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.            

Ακολουθεί στη δημοφιλία ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 35, 9% θετικές γνώμες με 24,8% αρνητικές γνώμες
Πέμπτος είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 35,1% θετικές γνώμες και 40,3% αρνητικές.

Τις περισσότερες αρνητικές γνώμες τις έχει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση με 54,7% και θετικές 27,8% (τον Δεκέμβριο ήταν 28,7% οι θετικές και 57,6% οι αρνητικές γνώμες.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top