Παππάς: Γιατί είδα τον Μιωνή - Δεν ήξερε ο Τσίπρας για τη συνάντηση  

«Όταν μιλούσα για λεφτά εννοούσα του επιχειρηματία»  

«Όταν μιλούσα για λεφτά εννοούσα του Μιωνή» υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχετικά με τους διαλόγους του με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή. Όπως πρόσθεσε ο κ. Μιωνής είχε πολλές εκκρεμότητες για ζητήματα που τον αφορούσαν.

Οι «καυτοί διάλογοι» με τον Παππά που κατέθεσε ο Μιωνής     

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε πάντως ότι είναι η δική του η φωνή αυτή που ακούγεται στις συνομιλία με τον επιχειρηματία, αλλά έδωσε τη δική του εκδοχή στην έκφραση για το «μαγαζί» στο οποίο «βγάζουν  πολλά λεφτά». Όπως πρόσθεσε το «μαγαζί» αφορούσε  την επιχείρηση  του κ. Μιωνή, ενώ η έκφραση «βγάζουν πολλά λεφτά» αφορούσε και την υπόθεση Σταύρου Παπασταύρου (πρώην συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά όταν ήταν πρωθυπουργός) τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέει με χρηματοδότηση 2,6 εκατ. ευρώ της ΝΔ εκείνη την περίοδο μέσω και εταιρείας της Βόρειας Μακεδονίας. «Αυτοί που εξεγείρονται γιατί δε ζητούν τη δικαστική συνδρομή από τον Παναμά για να δούμε ποιοι βρίσκονται πίσω από εκείνο το έμβασμα;» διερωτήθηκε. Για το ίδιο θέμα διατύπωσε αιχμές και εις βάρος της Δικαιοσύνης, καθώς ισχυρίσθηκε ότι η διερεύνηση για το σχετικό έμβασμα εκκρεμεί από το 2015.                      

Παπαγγελόπουλος: Στόχος Μιωνή να σώσει τον Σαμαρά, τη Ράικου και τον ίδιο  

Δεν ήξερε ο Τσίπρας για τη συνάντηση με τον Μιωνή  

Ο κ. Παππάς υποστήριξε επίσης ότι συνάντησε τον κ. Μιωνή μετα από παρέμβαση του Ισραήλ επειδή ο επιχειρηματίας είχε παράπονα για αντισημιτισμό στην Δικαιοσύνη. Απάντησε αρνητικά όμως στο ερώτημα αν ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συνάντηση.    «Ρωτήθηκα και χθες στο περιστύλιο  αν ήξερε ο πρωθυπουργός τη συνάντηση και είπα ότι δεν την ήξερε. Δε χρειαζόταν» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν ενημερώνεται ο Πρωθυπουργός για κάθε έκαστη  συνάντηση που γίνεται στο πλαίσιο των καθηκόντων μου», αν και ανέφερε ότι  « ο πρωθυπουργός είχε μια γενική ενημέρωση  για το ζήτημα από εμένα». 

Τσίπρας: Το σκάνδαλο είναι ότι η κυβέρνηση οδήγησε την οικονομία σε εφιάλτη

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραπομπής απάντησε ότι  «τους έχω προκαλέσει να με παραπέμψουν , δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», αν και δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος θα ζητήσουν να αρθεί η βουλευτική ασυλία του.  «Η ΝΔ έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Ας έρθει στη Βουλή και θα δείτε» τόνισε.      

Πέτσας προς Τσίπρα για τους διαλόγους Μιωνή: «Το θέμα δεν κλείνει»   

Ο ίδιος επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση για την υπόθεση της Novartis, λέγοντας ότι μπήκαν στο αρχείο επτά υποθέσεις, αλλά τρεις υποθέσεις διερευνώνται ακόμα και υπάρχει μία δίωξη, για τον κ. Λοβέρδο. «Για κακή τους τύχη ο μάρτυρας που εμφανίσανε κατέθεσε για μίζες» συμπλήρωσε.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top