Σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με μάσκα ο Μητσοτάκης

Ξεκίνησε την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη

Με πρώτη στάση τον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία» ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη.

O πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη και τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου, μπήκε σε λεωφορείο της γραμμής 80 (ΚΤΕΛ-Μάλγαρα), φορώντας μάσκα.

Η διάψευση Μητσοτάκη στο Star για εκλογές και ανασχηματισμό 

Ο κ. Μητσοτάκης, ευδιάθετος, συνομίλησε με τον οδηγό, ενώ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Στέφανο Τσόλη για τις επενδύσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο της ανάληψης από τα ΚΤΕΛ συγκοινωνιακού έργου, που ήταν μέχρι πρότινος στην ευθύνη του ΟΑΣΘ.

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής μπήκαν σε λεωφορείο της γραμμής φορώντας μάσκα / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Παράλληλα, χάρισε στον πρωθυπουργό μια φωτογραφία που είχε στο αρχείο του με τους γονείς του πρωθυπουργού, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Μαρίκα Μητσοτάκη, σε μια κοινωνική εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου 35 χρόνια.

Μητσοτάκης στο Star: Τα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω 

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός πήγε στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συνάντησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Χαιρετισμός Μητσοτάκης - Τζιτζικώστα με αγκώνα, όπως επιβάλλει η εποχή λόγω της πανδημίας / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Θέλουμε να μιλάνε τα έργα, όχι τα λόγια μας. Να κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι από τις προεκλογικές μας εξαγγελίες», είπε ο πρωθυπουργός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top