Άνοιγμα σχολείων: Με ποια μέτρα απαντά η Κεραμέως στην «εξέγερση» της ΟΛΜΕ

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία με την επανέναρξη των μαθημάτων

Στους τρόπους με τους οποίους θα απαντήσει στην πράξη το Υπουργείο  Παιδείας στις αντιδράσεις της ΟΛΜΕ (καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) για την επανέναρξη των μαθημάτων και στους λόγους που προβάλλουν οι εκπαιδευτικοί αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

  Άνοιγμα σχολείων: Αρνούνται οι εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν στις 6 Μάϊου

«Είναι οι ίδιοι συνδικαλιστές που δεν ήθελαν ούτε την τηλε-εκπαίδευση στην αρχή της κρίσης. Έβγαζαν ανακοινώσουν να την καταγγείλουν. Τώρα δε θέλουν να γυρίσουν στο σχολείο. Καλούν τους συναδέλφους τους να κάνουν στάση εργασίας, να πάρουν άδειες και να μην επιτρέψουν την αναμετάδοση των μαθημάτων σε όσα παιδιά μείνουν σπίτι» τόνισε η Κ. Μακρή. 

Άνοιγμα σχολείων: Έτσι θα επιστρέψουν οι μαθητές - Οδηγίες από το υπουργείο

 Όπως πρόσθεσε,  η αγωνία των εκπαιδευτικών και των γονιών για τα μέτρα με τα οποία  θα ανοίξουν τα σχολεία είναι εύλογη, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου του Star από το Υπουργείο Παιδείας, τα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι:  

1.Η  απολύμανση θα είναι συνεχής, αφού στα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα εργαστούν και όλες οι καθαρίστριες των δημοτικών. 

2. Όλα τα σχολεία έχουν προμηθευτεί ήδη αντισηπτικά.  

3. Οι μάσκες, αν και δεν είναι υποχρεωτικές, θα υπάρχουν και για την περίπτωση που θέλει να τις χρησιμοποιήσει κάποιος καθηγητής.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top