Ακρίτα: «Συγγνώμη» και… νέα επίθεση σε Μανωλίδου – Η απάντηση Άδωνι

Νέος γύρος αντιπαράθεσης μετά το fake news, που αναπαρήγαγε

«Συγγνώμη» αλλά… με αστερίσκους ζήτησε η Έλενα Ακρίτα από την Ευγενία Μανωλίδου, μετά την αναπαραγωγή ενός tweet της, που αποδείχθηκε ψεύτικο.

Η γνωστή δημοσιογράφος αρχικά σχολίασε tweet της κυρίας Μανωλίδου, η οποία είπε: «Αυτό που σε βρίζουν για κάτι που δεν έκανες, μόνο και μόνο για να σε βρίσουν, πώς να λέγεται άραγε...».

Άδωνις Γεωργιάδης στο Star: Απαντά για τα ψεύτικα tweet της συζύγου του

«Λέγεται διορατικότητα», είπε η κα Ακρίτα.

Στη συνέχεια, με δύο μακροσκελείς αναρτήσεις, αρχικά αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό παρελθόν της κυρίας Μανωλίδου και εν συνεχεία στην πρώτη γνωριμία της με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την ταπεινή μου γνώμη για το πρόσωπό σας. Παρουσιάσατε, αγαπητή κυρία, το πιο άθλιο παιχνίδι της ιστορίας της ελληνικής ηλεόρασης. Ένα παιχνίδι που κακήν κακώς έκοψε το ΕΣΡ επειδή κατάφωρα ‘παραβίαζε την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία», έγραψε στο πρώτο post.

«Κύριε Άδωνη Γεωργιάδη, κατ’ αρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χτες στο STAR. Το γεγονός ότι με θεωρείτε «πολύ γερή πένα» με χαροποιεί. Και ξέρω πως είστε ειλικρινής. Δεν θα ξεχάσω τη μια και μοναδική συνάντηση μας σε μια πρεμιέρα στο ‘Παλάς’. Ενώ δεν γνωριζόμαστε, με πλησιάσατε γελαστός και μού σφίξατε εγκαρδιότατα το χέρι, λέγοντας πόσο πολύ σάς αρέσει όταν σάς επικρίνω – για να το πω μαλακά - με άρθρα μου στα Νέα. Ευφυής ων, γνωρίζατε την δύναμη της αρνητικής διαφήμισης την οποία και σάς παρείχα γενναιόδωρα», τόνισε στο δεύτερο post, που απευθυνόταν στον υπουργό Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης, με τη σειρά του, απάντησε στη γνωστή δημοσιογράφο, λέγοντας πως η συγγνώμη που συνοδεύεται από «αλλά», είναι μισή συγγνώμη.

«Η κα Ακρίτα όμως δεν έχει α) κανένα δικαίωμα από αντιπάθεια σε μένα και στην παράταξη που εκπροσωπώ να «επιτίθεται» σε μέλη της οικογενείας μου και β) να ανεβάζει ψεύτικες ειδήσεις, φωτογραφίες κλπ ως αληθινές. Και μία τελευταία προσωπική συμβουλή προς την κα Ακρίτα και ας την πετάξει, όταν αποφασίσετε κυρία Ακρίτα να πείτε ξανά συγγνώμη, εάν το αποφασίσετε ποτέ, ας θυμάστε ότι η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από «αλλά». Αν μετά την συγγνώμη θες να πεις «Αλλά» τότε χάνει το νόημα της και είναι δώρον/άδωρον», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top