Χρυσοχοΐδης: Με αυταπάρνηση οι αστυνομικοί δίνουν μάχη για την πατρίδα

Το μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το Πάσχα  

ΜιχάληςΧρυσοχοΐδης

«Γυναίκες και άντρες της Αστυνομίας που κάθε μέρα με αυταπάρνηση δίνετε τις μάχες της δημοκρατίας και της πατρίδας, στον αγώνα δεν είστε μόνοι» αναφέρει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο μήνυμά του για το Πάσχα. 

Χρυσοχοΐδης στο Star: Να μη διανοηθεί κανείς να μετακινηθεί παράνομα

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε επίσης στην Πυροσβεστική, στο πολιτικό προσωπικό και την Πολιτική προστασία, αλλά και στην πετυχημένη  αποτροπή, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, της οργανωμένης προσπάθειας προώθησης παράνομων μεταναστών από την Τουρκία. 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει συγκεκριμένα στο μήνυμά του:

Χαρδαλιάς: Κλειστά όλα τα νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή!

«Ο κόσμος περνά μια μεγάλη δοκιμασία. Η πανδημία πλήττει την παγκόσμια οικονομία και δοκιμάζει τις ατομικές  αντοχές των ανθρώπων.

Είμαστε έθνος καρτερικό. Από την ιστορία και τις παραδόσεις μας, ξέρουμε να αντέχουμε και να επιβιώνουμε.
Είμαστε όλοι μαζί. Συνεργαζόμαστε λαμπρά κι έτσι γίναμε το παράδειγμα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Η αστυνομία κάνει το καθήκον της. Συνεργάζεται και προστατεύει. Αυτή είναι η δουλειά της.

Στον Έβρο και στα σύνορα, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις σταματήσαμε μια εισβολή και συνεχίζουμε να φυλάμε.

Στους δρόμους προστατεύουμε τη δημόσια υγεία και περιφρουρούμε τις περιουσίες των πολιτών.

Γυναίκες και άντρες της Αστυνομίας που κάθε μέρα με αυταπάρνηση δίνετε τις μάχες της δημοκρατίας και της πατρίδας, στον αγώνα δεν είστε μόνοι.

Οι ένστολοι συνάδελφοι του Λιμενικού, του Πυροσβεστικού και των Ενόπλων Δυνάμεων, οι αγωνιστές γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία, όσοι εργάζονται στις υποδομές, στις δημόσιες υπηρεσίες, οι θαυμαστοί νέοι που μας προσφέρουν το ψηφιακό μέλλον, τα εκατομμύρια συμπολιτών μας που πειθαρχούν στα σπίτια είναι μαζί σας, συνεργάτες στον κοινό σκοπό.

Την πανδημία, θα την ξεπεράσουμε. Τα βάρη της θα τα σηκώσουμε τίμια και δίκαια. Μαζί!

Το Πάσχα μας θα το γιορτάσουμε. Φέτος κλεισμένοι. Αλλά υγιείς.

Σε όλες και όλους εσάς, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, στο πολιτικό προσωπικό και την Πολιτική προστασία, σε εσάς και στις οικογένειες σας  που περνούν διπλά δύσκολα γιατί δεν σας βλέπουν κιόλας,  εύχομαι καλό Πάσχα.

Καλό κουράγιο, υγεία και αγώνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top