Χαρδαλιάς: Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου

Για άλλες τρεις εβδομάδες σε εφαρμογή τα αυστηρά μέτρα

Μετά την ενημέρωση για την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου.  

Στους 68 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - 60 νέα κρούσματα

Όπως δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, η ελληνική κοινωνία έχει δείξει αποφασιστικότητα και έτσι πρέπει να συνεχίσει με την ίδια επιμονή και πείσμα. «Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνία, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες», σημείωσε.

«Το αποτέλεσμα όμως αυτό», επισήμανε περαιτέρω, «μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή».

Κορωνοϊός: Σε πλήρη λειτουργία η γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306

Μάλιστα ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανεφέρθηκε και στα «τεχνάσματα» που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παραπλανήσουν τις Αρχές. «Κάποιοι επιμένουν με διάφορα τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην αυξημένη κυκλοφορία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, παρά τα καιρικά φαινόμενα.

«Θέτουν σε κίνδυνο και τη δική τους ζωή και τη ζωή των δικών τους ανθρώπων. Δεν θα επιτρέψουμε βήμα παρέκκλιση από τα μέτρα και θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή» είπε ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκαν 60 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, ενώ 68 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους. Ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων είναι 1.673. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακο

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top