Παρέμβαση Άδωνι στον «αέρα»: Τι είπε ο Μουζάλας και έγινε έξαλλος

Έκανε λόγο για «αθλιότητα» - Το πήρε πίσω ο πρώην υπουργός

Τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα του Blue Sky έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενοχλημένος από μία αναφορά του Γιάννη Μουζάλα για τον ίδιο.

Ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο κ. Γεωργιάδης ήταν ανάμεσα σε μία ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν πει ότι πρέπει να πυροβολούνται οι μετανάστες.

Το tweet του Άδωνι για τον πατέρα του: Σε φίλησα, λίγες ώρες μετά «έφυγες»

«Διαβάζω ότι είπε ο κ. Μουζάλας πως εγώ έχω δηλώσει ότι πρέπει να πυροβολούμε τους μετανάστες. Αν το έχει πει, ή πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ή πρέπει να βρει τη δήλωση», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Κύριε Γεωργιάδη, αναφέρθηκα σε μία ομάδα βουλευτών της ΝΔ, όπου έβαλα και εσάς, και έβαλα το θέμα του “να πυροβολούμε” ενδεικτικά. Ο κ. Πλεύρης έχει πει ότι χωρίς νεκρούς δε φυλάσσονται τα σύνορα. Εάν το αίτημά σας είναι να αποσύρω ότι είπατε εσείς “να πυροβολούνε”, έχετε δίκιο», είπε ο κ. Μουζάλας.

«Προφανώς θα το αποσύρετε γιατί δεν το έχω πει. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, όχι μόνο δεν το έχω πει, αλλά όποιος θα το έκανε, θα ήταν δολοφόνος. Ο κ. Πλεύρης δεν είπε ποτέ ότι πρέπει να έχουμε νεκρούς, είπε ότι όταν φυλάς τα σύνορα, μπορεί να έχεις και νεκρούς», αποκρίθηκε και πρόσθετε: «Χαίρομαι που το αποσύρετε, παρακαλώ πολύ να μην αναπαράγετε ένα ψεύδος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top