«Καρτέρι» οπαδών του ΠΑΟΚ σε σύσκεψη του Μάκη Βορίδη – Τον φυγάδευσαν

Οπαδός μεταμφιεσμένος σε Ιβάν Σαββίδη «εισέβαλε» στο Καραϊσκάκη

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Μύλος» είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο λίγες ημέρες πριν κλιμάκιο από την Αθήνα με επικεφαλής τον υπουργό Επικράτειας Γιώργο Γεραπετρίτη μεταβεί στην Ελβετία για τις κρίσιμες επαφές με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA. 

Στόχος της κυβέρνησης είναι με τη σύμφωνη γνώμη των διεθνών συνομοσπονδιών, να περάσει το ποδόσφαιρο από το υφυπουργείο Αθλητισμού στα χέρια Ειδικής Επιτροπής.

Φυγαδεύτηκε ο Βορίδης

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν καρτέρι στον Μάκη Βορίδη έξω από το επιμελητήριο της Ημαθίας όπου είχε σύσκεψη με αγρότες της περιοχής.

Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να διακόψουν τη σύσκεψη και να φύγουν. Ο υπουργός φυγαδεύτηκε εν μέσω υβριστικών συνθημάτων και κροτίδων.

Οπαδός μεταμφιέστηκε σε Ιβάν Σαββίδη και μπούκαρε στο Καραϊσκάκη

Άλλη μία ιστορία ποδοσφαιρικής τρέλας γράφτηκε, αυτή τη φορά, στο Στάδιο Καραϊσκάκη. 

Την ώρα που έκανε ζέσταμα η ομάδα της Ξάνθης, λίγο πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.
Φορώντας μια μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, και πετώντας ψεύτικα ρούβλια σε χαρτονομίσματα, παρέπεμπε στην εισβολή του επιχειρηματία στο γήπεδο της Τούμπας πριν από δύο χρόνια.

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ πήρε ο παίκτης των ερυθρολεύκων Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ξανθή.

«Οι νομικοί και η δικαιοσύνη θα κρίνουν. Εγώ αυτό που θέλω και εύχομαι είναι η Ξάνθη να είναι πάντα αυτάρκης, αυτόνομη και να αγωνίζεται στην Super League» δήλωσε.

Αιχμές Κούγια κατά Νικολαϊδη

Η απόφαση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει στελέχη του ποδοσφαίρου όπως ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην  προσπάθεια εξυγίανσης του, δε βρίσκει σύμφωνο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας Αλέξη Κούγια, ο οποίος αφήνει αιχμές κατά του πρώην ποδοσφαιριστή και επικρίνει την κυβέρνηση: 

«Εάν στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη και των Υπουργών του είναι μόνο οι εντυπώσεις και όχι η ουσία, πολύ γρήγορα θα αρχίσουμε να νοσταλγούμε άλλες καταστάσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top