Πού ήταν ο Παυλόπουλος όταν ανακοίνωνε ο Μητσοτάκης τη Σακελλαροπούλoυ

«Έκλεψε την παράσταση» με θερμό χειροκρότημα

Στην τελετή απονομής των δημοσιογραφικών  βραβείων Μπότση βρισκόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την ανακοίνωση της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαδοχή στη θέση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.    

Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος: Την Κ. Σακελλαροπούλου προτείνει ο Μητσοτάκης!

Όπως μετέδωσε η - βραβευμένη κατά τη σημερινή τελετή - Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο κ. Παυλόπουλος "έκλεψε την παράσταση"  με όλη την προσοχή να είναι στραμμένη στον ίδιο λίγο πριν το διάγγελμα, όταν ο ίδιος είπε στους παρευρισκόμενους ότι για λόγους υπεράνω των δυνάμεών του πρέπει να αποχωρήσει, προκειμένου να ακούσει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.     

To παρασκήνιο της επιλογής Σακελλαροπούλου από τον Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχώρησε κερδίζοντας ένα θερμό χειροκρότημα και το επιφώνημα «Πρόεδρε είσαι πάντα άξιος» από πολίτη που έσπευσε να τον χαιρετίσει. Μάλιστα όταν ένας άλλος από τους  παρευρισκόμενους είπε στον κ. Παυλόπουλο  «πρόεδρε δεν ήταν  η καλύτερη στιγμή για να είσαι εδώ σήμερα για τα βραβεία», ο κ. Παυλόπουλος απάντησε: «Κάνετε λάθος,  ήταν η καλύτερη στιγμή».  
Να σημειωθεί ότι η προεδρική εκλογή αποσυνδέεται πρώτη φορά από τη διενέργεια εκλογών και η κ. Σακελλαροπούλου μπορεί να εκλεγεί ακόμη και με 151 ψήφους βουλευτών.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top