Πεζοπορία στα βουνά του Μετσόβου για τον Κ. Μητσοτάκη

Δήλωσε Μετσοβίτης

Πεζοπορία και σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του, κατά τη διαμονή του στο Μέτσοβο, όπου περνά μέρος των χριστουγεννιάτικων διακοπών του. 

 

 

Μετά από περίπατο αρκετών ορών στα βουνά του Μετσόβου, κατέληξε στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου, όπου απόλαυσε τοπικές λιχουδιές, συντροφιά με βουλευτές του κόμματός του. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ηπειρώτικη selfie με τον Κυριάκο. Καλώς ήρθες αρχηγέ! #epirus #anilio #mountains #selfie #hellas #primeminister #kyriakosmitsotakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Amiras (@giorgosamiras) στις

 

Στο τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές του νομού Μαρία Κεφάλα, Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν συζητήθηκαν θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και της τοπικής επικαιρότητας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ενθουσιασμένος από τις φυσικές ομορφιές της Ηπείρου και δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του… «Μετσοβίτη».

Ο πρωθυπουργός συζήτησε για τα μεγάλα έργα της Ηπείρου που είναι σε εκκρεμότητα και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα της περιοχής. Φυσικά από το τραπέζι δε θα έλειπαν τα εθνικά θέματα, με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. 

Πηγή: epiruspost.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top