Επιμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το «καλά κάνανε» στην ΑΣΟΕΕ

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για τους μπαχαλάκηδες

Κόντρα χωρίς τέλος για την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην ΑΣΟΕΕ. Πολιτικές δηλώσεις και καταγγελίες ρίχνουν λάδι στη φωτιά, παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ο πανεπιστημιακός Κώστας Μάρκου είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που χθες επικρότησε το κόψιμο του λουκέτου με αλυσοπρίονο στην ΑΣΟΕΕ. Σήμερα επέμεινε στην εμπρηστική του θέση. 

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Καλά κάνανε οι φοιτητές και έσπασαν το λουκέτο!

«Άρα καλά έκαναν,  υπερασπίστηκαν το δικαίωμα οι φοιτητές να μπαίνουν στο σπίτι τους. Οφείλω να τους συγχαρώ γιατί στάθηκαν αντάξιοι των ημερών»  τόνισε στη Βουλή για να απαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος:  

«Είστε αμετανόητοι, με τα αλυσοπρίονα… Φλερτάρετε με το μπάχαλο, του δίνετε πολιτική διάσταση και υπόσταση».  

Επικριτικός και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος που ανέφερε: «Βουλευτής είπε καλά έκαναν και έσπασαν την πόρτα για να μαζέψει ψηφαλάκια. Οι τραμπούκοι είναι τραμπούκοι». 

Ένταση και επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ- Μολότοφ, χημικά, τραυματίες και προσαγωγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ"

Ένταση όμως προκάλεσε και μια δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, ο οποίος δήλωσε στον Σκάι: «Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται στοιχεία αναγκαστικότητας, το λέω γλυκά». 

«Η δήλωση αυτή, στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη και τη διακύβερνησή του» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. 

Μέσα σε αυτό το πολιτικό κλίμα ο  βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κλέων Γρηγοριάδης κατήγγειλε ότι η 16 χρονη κόρη του δέχθηκε φραστική σεξουαλική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top