iSYRIZA: Ο Τσίπρας κάνει… ψηφιακή αντεπίθεση

Στον αέρα η ψηφιακή πλατφόρμα της Κουμουνδούρου

Σε λειτουργία βρίσκεται η ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ από το απόγευμα της Τρίτης.

Στο isyriza.gr, είτε μέσω υπολογιστών είτε μέσω κινητών τηλεφώνων ή tablet, θα μπορούν να εγγράφονται τα νέα μέλη αλλά και να μετάσχουν ουσιαστικά στις διαδικασίες, συνδιαμορφώνοντας το πρόγραμμα του κόμματος.

Η ψηφιακή πλατφόρμα σηματοδοτεί το άνοιγμα που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλάζει το κόμμα ο Τσίπρας: Πώς θα είναι το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «σύνθημα» για την εγγραφή νέων μελών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη νέα εποχή για τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στην Αχαΐα.

«Βγήκε στον αέρα η πλατφόρμα του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ. Θα αξιοποιήσουμε τη νέα τεχνολογία, αυτός είναι ο στόχος μας. Γιατί να μη μετατρέψουμε ο καθένας το κινητό του τηλέφωνο ή τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή από δέκτη, σε πομπό», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Τσίπρας «επενδύει» στον… e-SYRIZA

«Aπευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής. Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα social media.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top