Ο Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιο βουλευτή του – Βρέθηκε στο κρατητήριο

Όλα άρχισαν όταν επέλεξε την έδρα της Λάρισας

Την οργή του υποψηφίου βουλευτή του κόμματός του, Νασιούλα Νασίκα, φαίνεται πως προκάλεσε η απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας.

Ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου επιτέθηκε με σκληρές δηλώσεις στον κ. Βελόπουλο και αποχώρησε από την Ελληνική Λύση.

Ο κ. Βελόπουλος του έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με αποτέλεσμα ο υποψήφιος να βρεθεί στο κρατητήριο. Στη συνέχεια απάντησε και εκείνος με μήνυση στον πρώην πλέον πρόεδρο του. 

Όπως είπε ο κ. Νασίκας, στην τοπική ιστοσελίδα paidis.com, το 2016 ανταποκρίθηκε στο τότε κάλεσμα του κ. Βελόπουλου και συναντήθηκε μαζί του, συναποφασίζοντας να προχωρήσουν στην ίδρυση της Ελληνικής Λύσης. 

Υποστήριξε δε ότι με προσωπική δουλειά, χρήματα και χρόνο έστησε τον κομματικό μηχανισμό της Ελληνικής Λύσης σε όλη τη Θεσσαλία.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως όταν διαπίστωσε πως στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας θα ήταν και ο ίδιος ο κ.Βελόπουλος, ζήτησε εξηγήσεις και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον διαβεβαίωσε ότι εάν το κόμμα έπαιρνε έδρα στη Λάρισα η έδρα θα έμενε σε εκείνον.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top