Σκανδαλίδης: Το ΚΙΝΑΛ δεν μπαίνει σε κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κώστας Σκανδαλίδης

«Σε κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν μπαίνουμε» ξεκαθάρισε ο Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM.

«Έχουμε πει ότι θα είμαστε απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές και από την άλλη μεριά θα είμαστε μια δύναμη πιστή στη στρατηγική της εθνικής συνεννόησης και της εθνικής ενότητας, στα μεγάλα θέματα της επαναδιαπραγμάτευσης των πλεονασμάτων, της Συνταγματικής αναθεώρησης, του εκλογικού νόμου, κάποιων μεταρρυθμίσεων, που πρέπει να γίνουν τώρα γιατί αύριο θα είναι αργά» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Αθηνών.

Απαντώντας στο εάν το ΚΙΝΑΛ θα συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκανδαλίδης είπε: «Με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι σήμερα, όχι, με κανέναν τρόπο».

Όσον αφορά τον χρονικό ορίζοντα για την πλήρη αποκατάσταση της οικονομίας, ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε: «Δεν υπάρχει πλήρης αποκατάσταση, αν δεν υπάρξει αλλαγή στους εξωτερικούς όρους της συμφωνίας, δηλαδή στη ρύθμιση του χρέους και στη μείωση των πλεονασμάτων. Είναι πολύ κρίσιμο θέμα αυτό για τη συνολική πορεία της χώρας και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με μία μονοκομματική αντίληψη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top