Περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

Κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ από «Χρυσή Αυγή» και «Ελληνική Λύση»

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, οι πολιτικοί αρχηγοί  συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προεκλογική τους εκστρατεία.

Σε περιοδεία στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά. Επισκέφτηκε το δάσος του Σέιχ Σου και είδε , από κοντά, το μέγεθος της καταστροφής που έχει υποστεί από το φλοιοφάγο έντομο . 

«Όχι» στη μάστιγα των Ναρκωτικών

Με αφορμή τη παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών  οι πολιτικοί αρχηγοί έστειλαν το δικό τους μήνυμα.  

«Προτεραιότητα δίνουμε στα προγράμματα πρόληψης, ενημέρωσης για την προστασία της νέας γενιάς από κάθε είδους εξαρτήσεις, αλλά και την προστασία ευπαθών ομάδων και δυνατότητα πρόσβασης στη θεραπεία για οροθετικούς και χρήστες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

 «Με σύνθημα «ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις» διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε αποφασιστικό αγώνα, για να κατακτήσουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία μας ολόκληρη ζωή σήμερα και μια άλλη κοινωνία αύριo», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ από την Χρυσή Αυγή

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Σας εγγυώμαι ότι θα αγωνιστούμε με πίστη και πνεύμα αυταπάρνησης για τα δίκαια του Έθνους, για τα συμφέροντα του λαού ενάντια στην ξενοκρατία, την οποία εκπροσωπούν το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Χρυσής Αυγής.

Κ. Βελόπουλος : "Casus Belli" να τρυπάνε εντός των δικών μας θαλασσών.

«Σήμερα κάτω από τη Κύπρο  οι Τούρκοι τρυπάνε. Ξέρετε τι έπρεπε  να κάνουμε; Να πάνε ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, όλοι μαζί  σε ένα τραπέζι και να αποφασίσουν ενιαίο αμυντικό δόγμα. Είναι «casus belli» να τρυπάνε εντός των δικών μας θαλασσών», δήλωσε ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top