Πρόσωπο - έκπληξη ο νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ

Ο Μανώλης Γραφάκος δε θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μανώλης Γραφάκος

Με την προσθήκη του Μανώλη Γραφάκου ενισχύεται το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην δήμαρχος Μελισσιών, ο οποίος είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών,  ανέλαβε αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μετά από συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα βρίσκεται στη «μετα-λαϊκιστική» εποχή

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις εξαγγελίες του Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τον κ. Γραφάκο να συμβάλλει στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας από μια πιο κρίσιμη θέση, το οποίο αποδέχθηκε ο κ. Γραφάκος.

«Είναι μεγάλη τιμή να σε καλεί ο Πρόεδρος του κόμματος και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και να σου ζητά να στρατευθείς στην μάχη των εθνικών εκλογών, από ένα σημαντικό πόστο, αυτό του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου», δήλωσε ο ίδιος μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σοφία Ζαχαράκη: Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Ο κ. Γραφάκος είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην τραπεζική και στην διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα το συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας. 

Ως αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, από το Φεβρουάριο 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, είχε σημαντική συμβολή στην κατάρτηση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γραφάκος είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Αθηνών Αναστασία Κοσμοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top