Μητσοτάκης: Η Ελλάδα βρίσκεται στη «μετα-λαϊκιστική» εποχή

Προαναγγέλλει μια πολιτική φιλική προς τις επενδύσεις

O Κυριάκος Μητσοτάκης

Μια πολιτική φιλική προς τις επενδύσεις, με στόχο την ανάπτυξη και την δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας, προαναγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλά -σε συνέντευξη στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt»- για το τρίπτυχο «χαμηλότεροι φόροι, ταχύτερες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμός τους κράτους», ως κεντρικά σημεία της πολιτικής που θα εφαρμόσει.

Μητσοτάκης: Ευχαριστώ τον Τσίπρα για το δώρο στη γιορτή μου

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει πως ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας, θα αναζητήσει πολιτική συναίνεση με κόμματα και κοινωνικές ομάδες.

«Η οδός Πειραιώς, μπορεί να είναι γεμάτη βιοτεχνίες και βενζινάδικα -όχι ακριβώς η καλύτερη πλευρά της ελληνικής πρωτεύουσας- αλλά ο πρόεδρος της συντηρητικο-φιλελεύθερης αντιπολίτευσης «έχει καλές προοπτικές να μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου - την πρώτη διεύθυνση της Ελλάδας και έδρα του πρωθυπουργού της χώρας, σήμερα ακόμη του Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τη Handelsblatt, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται σίγουρος για τη νίκη: «Θέλω να σχηματίσω μια ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα ασκεί μια άλλη οικονομική πολιτική. Με χαμηλότερους φόρους, ταχύτερες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό του κράτους θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα πετύχουμε πολύ υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από ό,τι η σημερινή κυβέρνηση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top