Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις εξαγγελίες του Τσίπρα

«Είναι επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός»

«Δεν πείθει πια κανέναν» σχολιάζουν από τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού το βράδυ της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Πειραιώς, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες όσων υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, εάν κρατήσει το τιμόνι της χώρας και μετά τις εκλογές, κάνει λόγο για «νέα ψέματα» από τον πρωθυπουργό.

Τα 15 μέτρα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη. Δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα βρίσκεται στη «μετα-λαϊκιστική» εποχή

Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «και επισήμως έναν απερχόμενο πρωθυπουργό» και συμπληρώνει: «Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί, δεν πείθει πια κανέναν».

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά λένε πηγές από την Πειραιώς, «είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση υπόσχεται περισσότερα από την αντιπολίτευση».

Η Νέα Δημοκρατία, πάντως, αφήνει αιχμές και κατά της ΕΡΤ για τη μετάδοση όλης της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής: «Το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση».

ΠΕΤ. ΚΑΤ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top