Νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης

Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά ήταν ήδη αργά

Νεκρός, δίπλα στο αυτοκίνητό του, σε παραλία της Αττικής βρέθηκε το πρωί ο Γιάννης Μανώλης.

Ο 69χρονος πρώην βουλευτής της ΝΔ είχε πάει -σύμφωνα με τον ΑΝΤ1- για μπάνιο με φίλους του, όταν αποχώρησε επειδή δεν αισθανόταν καλά. 

Λίγη ώρα μετά, περαστικός τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος, δίπλα από το αυτοκίνητό του. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο και έφτασε γρήγορα στο σημείο.

Ο Γιάννης Μανώλης μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θανατός του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

Το τελευταίο tweet πριν από δύο μέρες

Ο πρώην βουλευτής είχε διατελέσει επί σειρά ετών στέλεχος αλλά και γενικός γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ).

Στο τελευταίο του tweet, πριν από μόλις δύο ημέρες, είχε σχολιάσει την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει την τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου.

Αποχώρησε από τη ΝΔ το 2012 ο Γιάννης Μανώλης

Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός και παντρεύτηκε τη Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου. Μαζί της απέκτησε μια κόρη και έναν υιό.

Εξελέγη δύο φορές βουλευτής, το 2004 και το 2007. Το 2012 αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία, στην οποία είχε διατελέσει και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού.

Εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά αποχώρησε και από εκεί μέσα σε λίγους μήνες.

Το 2014 είχε θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια της Πελοποννήσου.
 

ΝΔ: Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση

Τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη. Ως βουλευτής της Παράταξής μας, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση», αναφέρει το πρώην κόμμα του και καταλήγει: «Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια»

ΓΣΕΕ: Άφησε το δικό του στίγμα στους αγώνες μας

«Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην Γενικού Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών», αναφέρει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

«Ο Γιάννης Μανώλης με έντονη συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών, διατέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ από το Μάρτιο του 1998 έως και το Μάρτιο του 2004. Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων», προσθέτει η ΓΣΕΕ και καταλήγει: «Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top