Εμφανίσθηκε ο Πολάκης και τα έβαλε με την Αρβελέρ!

«Μου επιτίθενται Χρυσή Αυγή και Πολάκης» απάντησε η πανεπιστημιακός

Παύλος Πολάκης

Επανεμφανίστηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος  Πολάκης, η εξαφάνιση του οποίου τις τελευταίες εβδομάδες έδωσε αφορμή για σχόλια περί αναγκαστικής «απόσυρσης» με εντολή Μαξίμου,  καθώς δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι η μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται και στην επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.     

Η επανεμφάνιση του κ. Πολάκη μετά την «εξαφάνισή του» οφείλεται στην απάντηση που έκρινε σκόπιμο να δώσει στην κριτική που άσκησε στον ΣΥΡΙΖΑ η κ. Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.             

\

«Είπε η κυρία Πρύτανης που έχει δηλώσει "υποταγή" στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μάλιστα... αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει... ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος» έγραψε στην ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης, ο οποίος ως συνήθως τα έβαλε και με τα ΜΜΕ.   

Τι προκάλεσε την «αγανάκτησή» του; Η κ. Αρβελέρ είχε επικρίνει  την αλαζονεία της Αριστεράς  και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Καθημερινή. Η 92χρονη κορυφαία πανεπιστημιακός και διανοούμενη απάντησε «σφάζοντας με το βαμβάκι» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον οποίο ταυτίζει στη συμπεριφορά με τη Χρυσή Αυγή:     

«Σήμερα έμαθα ότι με βρίζει ο Παύλος Πολάκης. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία. Δεν θα σχολιάσω την ανάρτησή του. Αλλά σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα!  Ένα μόνο θα σας αναφέρω: από τη μια πλευρά μου επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο Πολάκης. Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι έχω δίκιο. Και κάτι ακόμα: ο μόνος Πολάκης που θέλω να ξέρω είναι ο Γεώργιος Πολάκης, ένας από τους σημαντικότερους αγιογράφους μας, μαζί με τον Γεώργιο Κλώντζα...» . 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top