Στην Πελοπόννησο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Μαρέβα

Στήριξη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκα

Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να στηρίξει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την αγορά της Κορίνθου ενώ αμέσως μετά μίλησε με πολίτες στην Τρίπολη, το Ναύπλιο και το Άστρος Κυνουρίας.

«Όργωσε» το Αιγάλεω ο Μητσοτάκης: Οι selfies, ο καφές και η… υπόσχεση

Η υποδοχή του κόσμου ήταν πολύ θερμή στην Κόρινθο, όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνεχώς στο πλευρό του τη συζυγό του Μαρέβα, μαζί με την οποία  πήραν ευχές και ευλογία από τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο. 

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε την στήριξη του στις επιθέσεις που δέχεται η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, λέγοντας της να είναι δυνατή.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά της Κορίνθου απάντησε σε αγωνιώδη ερωτήματα των πολιτών για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.  
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας, όπου διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς ότι θα είναι στο πλευρό τους.. 

ΜΕ ΤΟ 10 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Στην Τρίπολη του χάρισαν και μια φανέλα του Αστέρα με το όνόμά του! 

O Κυριάκος Μητσοτάκης με τη φανέλα με το 10 του Αστέρα Τρίπολης

Στο Άστρος Κυνουρίας γυναίκες ψηφοφόροι ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τη συζυγό του Μαρέβα, ενώ  τον υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι του ΚΕΠ.

Στο Ναύπλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεψε λίγο χρόνο απο το φορτωμένο πρόγραμμά του και έφαγε με τη συζυγό του σε ένα ταβερνάκι, απολαμβάνοντας όπως φαίνεται τις προσωπικές οικογενειακές στιγμές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top