Tσίπρας: Με εκείνους που σας έβαλαν στα μνημόνια ή με τον λαό;

Τι ανέφερε από το Αγρίνιο για το βασικό δίλημμα των εκλογών

«Με αυτούς που μας χρεοκόπησαν ή με εκείνους που μας έβγαλαν απ΄την χρεοκοπία; Kαι τον κίνδυνο να ακυρωθούν τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης αν στις ευρωεκλογές δεν δοθεί καθαρό μήνυμα;» ανέφερε για  το βασικό δίλημμα των εκλογών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του τη Δευτέρα το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Τσίπρας από Πασαλιμάνι: «Δε θα κοιμηθούν το βράδυ της Κυριακής!»

«Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γράφει ψήφος εμπιστοσύνης στα θετικά μέτρα, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ γράφει ψήφο ακύρωσης των μέτρω» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Το Αγρίνιο έστειλε σήμερα το μήνυμα της νίκης»  ανέφερε χαρακτηριστικά π κ. Τσίπρας  αναφερόμενος στην συγκέντρωση και υποστήριξε ότι «άλλοι θα τρίβουν τα μάτια τους από το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή». 

«Την Κυριακή, δεν ψηφίζουμε απλά για το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές. Ψηφίζουμε για το αν θα συνεχίσουμε έξω από τα μνημόνια και μακριά από τις μνημονιακές πολιτικές ή αν θα επιστρέψουμε σε αυτές, για το αν θα διατηρηθούν τα θετικά μέτρα ή αν καταργηθούν» ανέφερε ακόμη ο πρωθυπουργός.   

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «τα μέτρα απαιτούν και την έγκριση του ελληνικού λαού για να διατηρηθούν. Χρειάζεται να τα εγκρίνει στην πράξη ο ελληνικός λαός. Χρειάζεται να αποτρέψει τον κίνδυνο, αυτά τα θετικά μέτρα να μείνουν στα χαρτιά» και  ότι «το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εγγύηση της 13ης σύνταξης για τους συνταξιούχους». 

Αντιθέτως ,όπως ανέφερε, «το ψηφοδέλτιο της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη είναι εντολή ακύρωσης όλων αυτών των θετικών μέτρων». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top