«Φαρμάκι» on air από Αυτιά: Δε θα είμαι υποψήφιος γιατί...

«Δεν το αντέξανε» είπε με παράπονο και αιχμές

Εμφανώς δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Αυτιάς στη σημερινή εκπομπή του, όταν αναφέρθηκε στην παραλίγο υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο δημοσιογράφος του Σκάι, ο οποίος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- φλέρταρε δις με ένταξη στις «γαλάζιες» για τις ευρωεκλογές, έσταξε «φαρμάκι», αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι εντός της Νέας Δημοκρατίας (ενδεχομένως συνυποψήφιοί του;) τάχθηκαν κατά της υποψηφιότητας του λόγω της μεγάλης αποδοχής που θα είχε.

Αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους βουλευτές που είχε στο πάνελ του, είπε κοιτώντας την κάμερα: ««Εμείς δε θα είμαστε. Δε θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. 500.000 από όλη την Ελλάδα, ήτανε μεγάλο βάρος. Δεν το αντέξανε! Θέλουνε χαμηλά μπάλα. Κι έτσι θα ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους ό, τι το καλύτερο και κάθε επιτυχία», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Όχι» από ΝΔ σε υποψηφιότητες Αυτιά και Μπογδάνου

Μετά από μικρή παύση, πρόσθεσε με αιχμές: «Αλλά να ξέρουνε μερικοί ότι το Σταύρωσον – Σταύρωσον της Μεγάλης Πέμπτης, απέχει λίγα εικοσιτετράωρα από την Κυριακή της Ανάστασης».

Την ώρα που ο Γιώργος Αυτιάς μιλούσε ο τίτλος από κάτω έστελνε το εξής «αιχμηρό» μήνυμα: «Η αξιοπρέπεια απάντηση στην πολιτική εξαπάτηση και αμετροέπεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top