Μήνυμα Παυλόπουλου στην Άγκυρα που «εξαφάνισε» το… Καστελλόριζο

Επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη στην Κρήτη

Να μην παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο προειδοποίησε εμμέσως την Άγκυρα  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τη φρεγάτα "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ". 

Μήνυμα Παυλόπουλου στην Άγκυρα από τη Βηρυτό

«Εμείς οι Έλληνες επιδιώκουμε την Ειρήνη, την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και την Δικαιοσύνη. Δεν είμαστε εμείς που την παραβιάζουμε αλλά απέναντι σε οποιονδήποτε την παραβιάσει, εμείς θα είμαστε εδώ, πανταχού παρόντες, πέρα και έξω από τα σύνορά μας» διαμήνυσε ο κ. Παυλόπουλος.    

Οι Τούρκοι δεν φαίνεται να έλαβαν το μήνυμα που τους έστειλε ο Προέδρος της Δημοκρατίας από τη φρεγάτα "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ" που βρίσκεται στο Λίβανο και συνέχισαν να προκαλούν κοντά στο Αγαθονήσι. Δύο τουρκικές ακταιωροί εμπόδισαν χθες το πρωί τρία σκάφη του Λιμενικού να βοηθήσουν σε διάσωση λαθρομεταναστών ανατολικά του νησιού. 

Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ "ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ" !

Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί και για μια ακόμη φορά «εξαφανίζει» το Καστελόριζο από το χάρτη. Με επιστολή του στον ΟΗΕ, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζει προκλητικότατα ότι η τουρκική υφαλοκρηπίδα εφάπτεται με την αιγυπτιακή, χωρίς να μεσολαβούν ελληνικά νερά.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην κοινωνία ανέδειξε η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη στην Κρήτη.

Ο υπουργός Εθνικής επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στον ποταμό Κερίτη, ώστε σε δύο μήνες να αποκατασταθεί το πρόβλημα. 

Επίσης από το υπουργείο Άμυνας παραχωρήθηκαν εκτάσεις πρώην στρατοπέδων στους Δήμους Χανίων και Ηρακλείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top