Μητσοτάκης για Ελληνικό: Είναι η απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την «εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ελληνικό

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά περιπολία της ΕΛ.ΑΣ στο παλιό αεροδρόμιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά περιπολία της ΕΛ.ΑΣ στο παλιό αεροδρόμιο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι αντί αυτής της εικόνας, «αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης» και ρίχνοντας ευθύνες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο, γι’ αυτό εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης». 

Συνομιλία του προέδρου της ΝΔ με οδηγό του ΟΑΣΘ στο Ελληνικό

Συνομιλία του προέδρου της ΝΔ με οδηγό του ΟΑΣΘ στο Ελληνικό

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο  της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα  με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top