Ρουσόπουλος: Η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο ανοχής

Για Πολάκη: Όταν το τέρας δε σε τρομάζει, έχεις αρχίσει να του μοιάζεις

«Είναι δυνατόν να κάνει όσα κάνει και ο πρωθυπουργός όχι μόνο να τον διατηρεί αλλά και να τον επιβραβεύει;», αναρωτήθηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας την κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στον Παύλο Πολάκη, μιλώντας για «παραπολιτικά κουτσομπολιά» στο υπουργικό συμβούλιο.

«Φαντάζεστε να είχε συμβεί στο παρελθόν με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ; Θα θεωρείτο το μείζον πρόβλημα του πολιτικού μας συστήματος» είπε -μιλώντας στον Σκάι- ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα.

Τσίπρας: Επίδομα ενοικίου και επιδότηση δανείου για 440.000 νοικοκυριά

Σχολιάζοντας όσα ισχυρίστηκε ο κ. Πολάκης, ο οποίος αναρωτήθηκε ποιο είναι το μεμπτό με το να καλέσει τον κεντρικό τραπεζίτη και να δημοσιοποίησει στη συνέχεια τη συνομιλία τους, είπε: «Ο Μάνος Χατζιδάκις το είχε θέσει πολύ σωστά: όταν το τέρας δε σε τρομάζει, πρόσεξε γιατί έχεις αρχίσει να μοιάζεις με το τέρας. Αυτό ζούμε τώρα. Αυτό συμβαίνει με τον κ. Τσίπρα, με τους ανθρώοπους που τον περιστοιχίζουν, με τις πολιτικές και το ήθος με τα οποία τον περιστοιχίζουν».

«Λυπάμαι ειλικρινά γιατί για χρόνια η Αριστερά μας μιλούσε για το ηθικό πλεονέκτημα και τη διαφορά μεταξύ του νόμιμου και του ηθικού. Τώρα στην κυβέρνηση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο, στο οποίο θα μπορούσε κανείς να είναι ανεκτικός απέναντί της» είπε ο κ. Ρουσόπουλος και πρόσθεσε: «Υπήρξαν υπουργοί στο παρελθόν που παραιτήθηκαν για πολύ λιγότερα. Έδειξαν ευθιξία και είπαν “παραιτούμαι για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου", ενδεχομένως στα δικαστήρια. Ένα τέτοιο ήθος, που η Αριστερά μας πρόβαλε επί χρόνια ότι έχει, δεν το είδαμε σε ορισμένα στελέχη του κ. Τσίπρα, όπως ο κ. Πολάκης».

Ο κ. Ρουσόπουλος σχολίασε και τα όσα ανέφερε ο κ. Καμμένος για τα Σκόπια, λέγοντας πως «είναι υπόθεση 20 λεπτών για μία ίλη τεθωρακισμένων από την Ελλάδα»: «Απαράδεκτο να το λέει, ειδικά ο πρώην υπουργός Αμύνης. Οι άνθρωποι που υπηρετούν σε κρίσιμα υπουργεία, όπως το Εξωτερικών και το Άμυνας, πρέπει να έχουν σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων και σοβαρή εικόνα στην κοινωνία».

Καμμένος: Τα Σκόπια; Αν μπει μια ίλη τεθωρακισμένων, είναι 20 λεπτά υπόθεση

Τέλος, επανέλαβε την πρόβλεψή του για τριπλές εκλογές τον Μάιο: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μην αναγνωρίζει ότι, όποτε γίνουν οι εκλογές, θα φάει "σφαλιάρα" το κόμμα του. Θα είναι ίσως μικρότερη, εάν γίνουν οι βουλευτικές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, γιατί ένα ποσοστό του κόσμου "εκτονώνεται" στις ευρωεκλογές».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top