Ο Κουίκ έρχεται, η ΚΟ των ΑΝΕΛ φεύγει…

Ορκίζεται βουλευτής σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών

Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ μετά το υπουργικό συμβούλιο

Το τέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σηματοδοτεί η ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος -ως πρώτος επιλαχών- σήμερα στις 18.00 θα αναλάβει τη βουλευτική έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου, που παραιτήθηκε.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών είναι «στα μαχαίρια» με τον Πάνο Καμμένο και αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, η οποία αμέσως μετά θα διαλυθεί, αν και έχει πέντε βουλευτές, όπως ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής.

Ο λόγος είναι ότι από τους πέντε βουλευτές που θα έχουν οι ΑΝΕΛ, ο Αριστείδης Φωκάς είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων.

Η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πάνου Καμμένου αναμένεται να φέρει νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Το ‘ριξε στο ζεϊμπέκικο ο Πάνος Καμμένος μετά τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

«Ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου. Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν – έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις», είπε ο κ. Καμμένος για τον πρωθυπουργό σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: «Μπήκε σπίτι μου, απαλλοτρίωσε τα “παιδιά” μου»

«Ο Κουίκ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνοµα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία. Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι µόνο, μέθυσε», σημείωσε ο ίδιος για τον Τέρενς Κουίκ. 

«Έχει αποδείξει ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ», σχολίασε τέλος για τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τον οποίο έχει καταγγείλει για μεθοδεύσεις για τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top