Συνάντηση στη Χάγη για τους λογαριασμούς του Γιάννου

Ζητά να αποφυλακιστεί η Κουράκου

Γιάννος Παπαντωνίου Σταυρούλα Κουράκου

Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και οι μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα που ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης δικαστικών λειτουργών από πέντε χώρες. 

Οι ανακριτές διαφθοράς της Ελλάδας Ηλιάνα Ζαμανίκα και Γιώργος Ευαγγέλου, οι οποίοι χειρίζονται τις υποθέσεις εξοπλιστικών με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό, συναντήθηκαν στη Χάγη με δικαστικούς λειτουργούς από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Κύπρο. 

Από τις συγκεκριμένες χώρες οι Έλληνες ανακριτές έχουν ζητήσει άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών του Γιάννου Παπαντωνίου. Κατά τη συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή πληροφοριών και σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική δικογραφία για τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών έχει ήδη προκαλέσει άλλη δικαστική έρευνα σε μια από αυτές της χώρες με ελεγχόμενο αλλοδαπό πρόσωπο. 

ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΥΡΑΚΟΥ

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε στην ανακρίτρια διαφθοράς η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου, η οποία είχε κριθεί προφυλακιστέα μαζί με τον πρώην υπουργό τον περασμένο Οκτώβριο.  από Σ. Κουράκου. Το αίτημα εκκρεμεί στον εισαγγελέα για πρόταση. 

Του Κωνσταντίνου Γεώργιζα  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top