Νέα πλειοψηφία και εκλογές τον Οκτώβριο ο στόχος του Τσίπρα

Κλυδωνισμοί για τα μικρότερα κόμματα

Οι εξελίξεις στο Μακεδονικό εξακολουθούν να προκαλούν αναταράξεις στα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης με τον πρωθυπουργό να επιχειρεί να κεφαλοποιήσει τις φυγοκεντρες τάσεις.

«Η πλειοψηφία των βουλευτών έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση να προχωρήσει και να ολοκληρώσει ένα εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό λαό και για τη χώρα έργο με ορίζοντα το τέλος της συνταγματικά προβλεπόμενης θητείας, το φθινόπωρο του 2019» τόνισε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. 

Τσίπρας: Στα 650 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός

Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας διαμορφώσει μια νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία επιχείρησε να βάλει τέλος στα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Και μέχρι τότε αναμένεται ακόμη πιο στενό μαρκάρισμα στα στελέχη της κεντροαριστεράς.

ΝΕΑ ΠΥΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ

Το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε για πρώτη φορά χωρίς τον Πάνο Κομμένο, ο οποίος καθημερινά δείχνει τα δόντια του. Σήμερα αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είχε προτείνει θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών διεμβόλισε τα μικρότερα κόμματα , τα οποία παλεύουν να κρατήσουν το κεφάλι έξω απο το νερό. Η επιβίωση των ΑΝΕΛ εξαρτάται απο τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν αποκλειεται να τον δούμε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.  «Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να βοηθήσω αυτή την κυβέρνηση» δήλωσε ο ίδιος βουλευτής.   

«Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» για τον Σταύρο Θεοδωράκη. «Είχα δει τα κακά σημάδια. Είπα στο Πολιτικό Συμβούλιο να αντικαταστήσουμε πέντε βουλευτές. Δεν το δέχτηκαν. Ήταν λάθος μου που υποχώρησα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook   ότι «το Ποτάμι αυτοκτόνησε.  Κι αντί για αυτοκριτική ακούγονται οιμωγές, κατάρες και απειλές. Και πάλι κρίμα». 

Κλυδωνισμοί και στο ΚΙΝΑΛ καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου δε δέχεται να διαλύσει το ΚΙΔΗΣΟ. 

ΔΕΝΔΙΑΣ:  ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Νίκου Δένδια,  την  οποία κάποιοι ερμήνευσαν σαν "βολές" προς άλλα στελέχη της ΝΔ. ]Τους βολεύει να μας περιγράφουν σαν ένα ακροδεξιό γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές» σχολίασε για την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  της ΝΔ και πρόσθεσε για το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος:  «Η κυρίαρχη τάση μέσα σε αυτό το κόμμα ειναι μια κεντροδεξιά τάση του μέτρου».  

Δένδιας: Εγγύηση ο Μητσοτάκης για το κέντρο βάρους της ΝΔ

Σε σημερινή του δήλωση ο κ. Δένδιας επισημαίνει ότι  «η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη που ιστορικά επεκτείνεται από τις παρυφές της Κεντροαριστεράς μέχρι την εντός του συνταγματικού τόξου Δεξιά». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top