Θεοδωράκης: Αν καταθέσει πρόταση μομφής η ΝΔ θα τη στηρίξω!

Αλλά επιμένει στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Εάν υπάρξει πρόταση μομφής από την ΝΔ, θα την υποστηρίξει, καταψηφίζοντας την κυβέρνηση,   δήλωσε  ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε  συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Όπως πρόσθεσε είναι αντίθετος στην κυβέρνηση Τσίπρα και δεν την βοηθά με την  υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Αυτήν την στιγμή όλος ο κόσμος αποκαλεί αυτό το Κράτος ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», διαγράφοντας την ελληνική Μακεδονία στα αυτιά ενός ανθρώπου στο εξωτερικό. Όταν όμως ακουστεί ότι η χώρα λέγεται « Βόρεια Μακεδονία», όλοι θα αντιληφθούν με την Συμφωνία ότι ειναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια άλλη Μακεδονία» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Θα πάμε στις εκλογές αυτόνομα, θα πάμε και στις Ευρωεκλογές αυτόνομα», διαβεβαίωσε  για το Ποτάμι ο επικεφαλής του παρά τις  αποχωρήσεις βουλευτών του. «Εγώ δεν ήθελα να συμβιβαστώ, είχα εύκολες λύσεις είτε να προσδεθώ στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στην ΝΔ. Εγώ επέλεξα τον δύσκολο δρόμο, διότι αυτήν την ώρα το συμφέρον  της χώρας είναι να λύσουμε αυτό το πρόβλημα της χώρας» επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top