Στο μάτι του κυκλώνα η Κουντουρά για τον σύζυγό της

Οι καταγγελίες του Α. Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται η υπουργός Tουρισμού Έλενα Κουντουρά, μετά τις καταγγελίες του Άδωνη Γεωργιάδη που εμπλέκουν τον σύζυγό της με το «αμαρτωλό»  ΚΕΕΛΠΝΟ. 

«Υπουργέ μου, εσύ που τα έχεις ψάξει τα λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχεις μάθει πόσα πήρε η Κουντουρά, πάνω απο 1,5 εκατομμύριο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στη Βουλή.   

Η Ε.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΚΟΒΕΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

Η Έλενα Κουντουρά πάντως  ζει το μύθο της στη…  Σαγκάη και δεν εχει πει τίποτα για τις καταγγελίες εναντίον της τόσo απο τον Πάνο Καμμένο στο δελτίο ειδήσεων του Star, όσο και απο τον Άδωνη Γεωργιάδη, ότι η εταιρεία επικοινωνίας του συζύγου της εχει πάρει χρήματα απο το ΚΕΕΛΠΝΟ μέσω διαφήμισης.

(H Έλενα Κουντουρά με τον σύζυγό της Σαράντη Παπαχριστόπουλο)  

Αντίθετα δίνει συνεντεύξεις και κόβει κορδέλες με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος επίσης διεγράφη απο τους ΑΝΕΛ. Μαζί τους ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος, όπως μας ενημερώνει το γραφείο της υπουργού,    «επικρότησε την πρωτοβουλία της για τη δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ εντός του Ελληνικού Περιπτέρου, τον οποίο εξασφάλισε η Έλενα Κουντουρά για δέκα χρόνια και θα ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα από την Κίνα προς την Ελλάδα». 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 

Ο σύζυγος της υπουργού Σαράντης Παπαχριστόπουλος, θρύλος του μπάσκετ στον Ολυμπιακό, ήταν εκδότης life style περιοδικών. Μετά τη χρεοκοπία του 2010 έφτιαξε μια εταιρεία επικοινωνίας, τη ΣΙΓΜΑ, για την οποία μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Για να κρατήσετε μια καρέκλα ούτε τα λεφτά σας νοιάζουν, ούτε η ψήφος η εξαγορασμένη με υπουργικές καρέκλες,  ούτε τίποτα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.   

«Εγώ έχω διατάξει  διαχειριστικό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ από το 2006 μέχρι σήμερα και μακάρι να είχε τελειώσει. Όταν τελειώσει,  εγώ θα κοιμάμαι ήσυχος» ανέφερε από την πλευρά του ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης   

Ο κ. Γεωργιάδης την "πυροβολεί" για όλα. Κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής, έγγραφα για πολυδάπανο ταξίδι της υπουργού,  ύψους 13.250 ευρώ,  στη Νέα Υόρκη, για αγορά κινητού τελευταίου μοντέλου 1. 351 ευρώ, τρίτο κατά σειρά μέσα σε λίγους μήνες! 

Επίσης η κ. Κουντουρά βρίσκεται στο στόχαστρο απο τους επικριτές της και για τις μεγάλες δανειακές της υποχρεώσεις. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες της, τα δάνεια της φτάνουν τις 854.676.41 ευρώ.

«Ο κ. Γεωργιαδης αντί να μπλέκει άλλους ας κοιτάξει να ξεμπλέξει ο ίδιος» σχολίασε πάντως κυβερνητικός αξιωματούχος για τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΝΔ.    

Η Έλενα Κουντουρά επιστρέφει την Παρασκευή απο το πολυήμερο ταξίδι της στην Κίνα και θα δηλώσει τη  στήριξη της στην κυβέρνηση με επιστολική ψήφο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top