Το πρώτο μήνυμα του Αποστολάκη ως Υπουργού στην Άγκυρα

«Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας»

Η σημερινή αλλαγή φρουράς στο Πεντάγωνο τα είχε όλα : Κόκκινα χαλιά, μαχητικά αεροσκάφη, δάκρυα και μηνύματα προς την Άγκυρα... 

Για πρώτη φορά με κουστούμι και όχι με τη στολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Βαγγέλης Αποστολάκης βάδισε  πάνω στο κόκκινο χαλί, επιθεωρώντας το τιμητικό άγημα...

 

(O νέος υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης και ο απερχόμενος υπουργός Πάνος Καμμένος στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Πεντάγωνο).   

Ο Βαγγέλης Αποστολάκης έστειλε το πρώτο του μήνυμα στην Άγκυρα με τη νέα του ιδιότητα, ένα μήνυμα για ειρήνη και συνεργασία, αλλά και με κόκκινη γραμμή το σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου.

«Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης και ο δρόμος της συνεργασίας. Όποτε πρυτάνευσε η λογική της συνεργασίας και της κατανόησης, οι λαοί μας πρόκοψαν. Όποτε κυριάρχησαν οι εθνικισμοί, οι λαοί μας δυστύχησαν» τόνισε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας.    

Από την πλευρά του, με δάκρυα στα μάτια, ο Πάνος Καμμένος  αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική.

«Αντίο» Καμμένου στο Άμυνας με συγκίνηση και πτήσεις με Μιράζ

Δίπλα στον νέο υπουργό στεκόταν περήφανος ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, που αγκαλιάζει και φιλάει τον πατέρα του. 

Χαιρέτησε μάλιστα και τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, όπως και τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έδωσε ικαι μια… υπόσχεση στο γνωστό σεφ.  «Έρχομαι κι εγώ στην εκπομπή τώρα. Ευχαρίστως να μαγειρέψω κιόλας»! 

Από τις όμορφες στιγμές της τελετής ήταν όταν ο Πάνος Καμμένος έδωσε στην μικρή του κόρη το δώρο που του χάρισε ο νέος υπουργός.

Το παρόν στην τελετή έδωσαν πολλά στελέχη του Πενταγώνου, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top