Έψαλε τα κάλαντα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ευχές και μηνύματα από τους πολιτικούς αρχηγούς

 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος  Μητσοτάκης έψαλε και ο ίδιος τα κάλαντα μαζί με τα παιδιά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων που ήρθαν στο γραφείο του. 

Διαβάστε επίσης: 

Τσίπρας μετά τα κάλαντα: Οκτώβριο του 2019 οι εκλογές!

Έψαλαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ 2019»

Με την ευκαιρία ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε ευχές…  με νόημα: «Εύχομαι σε όλους να γίνουμε καλύτεροι το 2019. Με περισσότερη ευθύνη - και ατομική και συλλογική – γιατί  χωρίς ευθύνη δεν πάμε πουθενά».

Στον πρόεδρο της ΝΔ ευχήθηκαν και  Θρακιώτες που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στα γραφεία του κόμματος. «Καλή χρονιά να είναι το 2019 και για τη Θράκη ειδικά» ευχήθηκε από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Ο πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τη σύζυγο του Μαρέβα υποδέχθηκαν και τον Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down.  Το δώρο τους στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατία ήταν  ένα αντίγραφο προτομής του Μέγα Αλέξανδρου.  «Συμβολικό δώρο για τις προκλήσεις των καιρών» το χαρακτήρισε ο κ. Μητσοτάκης.   

Τις ευχές τους, με το δικό του πολιτικό μήνυμα έδωσαν σήμερα και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Το 2019 θα υπηρετήσουμε την εντολή του λαού» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

"Να είναι το 2019 χρονιά πολιτικής αλλαγής" ζήτησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.  

Ευχές έδωσε μετά τα κάλαντα από την Πανηπειρωτική  Ομοσπονδία έδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης   με αιχμές για τα εθνικά θέματα. «Και η Μακεδονία είναι σημαντική, να μην περάσουν οι Πρέσπες και η Βόρειος Ήπειρος να χαίρει της αυτονομίας που δικαιούται» τόνισε ο κ. Λεβέντης.  

Τα κάλαντα στον ΓΓ  του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  τραγούδησε ο Σύλλογος Φαρακλάδων Κεφαλονιάς «Η Εύγερος». «Αυτός ο σάπιος κόσμος, αυτό το σάπιο σύστημα, αυτό το σύστημα της αδικίας, της εκμετάλλευσης, των πολέμων, θα το αλλάξουμε και θα ανατείλει τελικά μια νέα ζωή, μια νέα κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς πολέμους, με ειρήνη, ευημερία, ανάπτυξη και δουλειά για όλους και όλες» δήλωσε ο κ.  Κουτσούμπας. 

«Αφού θέλουμε την Ελλάδα αλλιώς γιατί ζούμε κάτι άλλο;  Το 2019 μπορεί να είναι μία ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΕΑ χρονιά. Αρκεί να σκεφθούμε αλλιώς και να πράξουμε αλλιώς. Καλή χρονιά σε όλα!»  ανέφερε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο  επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.   


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top