Η Παπακώστα στο Star: Αυτό είναι τo σχέδιο αντιμετώπισης των μπαχαλάκηδων

Επισκέφθηκε την έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή

Να δοθεί τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση των μπαχαλάκηδων ζητούν οι αστυνομικοί από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, μετά και την χθεσινή επιδρομή στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή. H  Κατερίνα Παπακώστα, μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Βάϊο Σύρρο, αποκάλυψε το κίνητρο των δραστών αλλά και το σχέδιο για το πώς θα αντιμετωπίζονται στο εξής οι ταραξίες.

«Εξάρχεια-Καισαριανή μια μολότοφ δρόμος» - Εικόνες από την επίθεση στα ΜΑΤ  

« Όπου η πρόληψη και η αποτροπή δεν αναχαιτίζουν αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το κράτος, υπάρχει σχέδιο γι' αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο, μέσα στο πλαίσιο της Δημοκρατίας» δηλώνει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ 

Το μεσημέρι η υφυπουργός πήγε στην έδρα των ΜΑΤ όπου και ενημερώθηκε. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η καταδρομική επίθεση ήταν γιατί δεν μπόρεσαν να καταστρέψουν στην πορεία του Πολυτεχνείου και στην επέτειο Γρηγορόπουλου. 

«Αυτό είναι μια έκφραση οργής γιατί χάλασαν τα σχέδια των μπαχαλάκηδων.  Η ΕΛΑΣ είναι αφοσιωμένη στην προστασία των πολιτών. Επιθέσεις τυφλής βίας γίνονται επειδή κάνει καλά τη δουλειά της» επισημαίνει η κ. Παπακώστα  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top