Χαμόγελα και χρόνια πολλά από τη Μαρέβα στις (στους) συζύγους των βουλευτών

Ανάμεσα στις συζύγους στο γεύμα η Νατάσα Παζαΐτη και η Γεωργία Κρητικού

 

Τα χαμόγελα και ευχές για «χρόνια πολλά»  κυριάρχησαν στο γεύμα που παρέθεσε χθες η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ  Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη στις και στους «συναδέλφους» της,  συζύγους (γυναίκες και άνδρες) των βουλευτών της ΝΔ, σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας, ενόψει των εορτών του Χριστουγέννων.  

H Μαρέβα  Γκραμπόφκσι  με τη Νατάσα Παζαϊτη  και τον Μάνο Πενθερουδάκη, σύζυγο της Όλγας  Κεφαλογιάννη

Παρούσες και οι σύζυγοι δύο πρώην πρωθυπουργών, η Νατάσσα Παζαΐτη -  Καραμανλή και η Γεωργία  Κρητικού - Σαμαρά, με τις οποίες είχε η Μ. Γραμπόφσκι εγκάρδιο φωτογραφικό ενσταντανέ.  

   

Με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία  Κρητικού - Σαμαρά

Συμμετείχαν επίσης μεταξύ άλλων στο γεύμα η ο Μάνος Πενθερουδάκης (σύζυγος της Όλγας Κεφαλογιάννη), η  Ιωάννα Λίλλη (σύζυγος του ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη),  ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου  (σύζυγος της Κατερίνας Μάρκου) και άλλοι- άλλες σύζυγοι βουλευτών της ΝΔ.  

 

Η σύζυγος του προέδρου της  ΝΔ με τους άνδρες, συζύγους βουλευτών της ΝΔ (μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σύζυγος της Κατερίνας Μάρκου, Θανάσης Οικονόμου)    

Αν και πολλές λεπτομέρειες από τα όσα ειπώθηκαν δε δημοσιοποιήθηκαν, σίγουρο είναι ότι μίλησαν και για τα «βάσανα» που συνεπάγεται για την προσωπική και οικογενειακή ζωή το να είσαι σύζυγος πολιτικού, είτε άνδρα είτε γυναίκας βουλευτή…

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Το μενού περιείχε μπεργκεράκια, σολομό με ρύζι, κοτόπουλο με πουρέ ενώ για επιδόρπιο . Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα περίτεχνο γλυκό από σοκολάτα και λεμόνι ενώ έρεε άφθονο το κόκκινο κρασί.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη τους είπε πως έχει διαβάσει τα βιογραφικά τους και θα ήθελε να αξιοποιήσει τις συζύγους των βουλευτών περισσότερο στο κόμμα. Τους χάρισε μάλιστα και από μία μπέζ τσάντα Ζeus and Dion, του φημισμένου οίκου μόδας της.
 

 

H Μαρέβα με τη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα 

  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top