Δήλωση – γρίφος από Παπακώστα: Κάποιοι αρνούνται να διαβούν τον Ρουβίκωνα

Έντονες αντιδράσεις από αντιπολίτευση για τις χθεσινές δηλώσεις

Έντονη ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης αλλά και των αστυνομικών στην άποψη που εξέφρασε η Κατερίνα Παπακώστα πως οι αστυνομικοί θα πρέπει να… αυτοπροστατεύονται.

«Θα πρέπει και οι ίδιοι να εντείνουν την αυτοπροστασία τους, να προστατέψουν τον εαυτό τους. Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα ανασφάλειας δεν θα το επιτύχουν. Οι μέρες είναι περίεργες» είπε τη Δευτέρα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο δελτίο του Open.

Έρευνα για τη σύλληψη των δραστών που τραυμάτισαν αστυνομικούς

«Η ευκολία με την οποία έχουν βάλει τα διάφορα “φασιστοειδή” στο στόχαστρό τους τις αστυνομικές δυνάμεις, αποκαλύπτει όχι μόνο το απύθμενο θράσος που τα διακρίνει, αλλά και τα αίτια που τα εκτρέφουν. Είναι προφανώς η ατιμωρησία που απολαμβάνουν και η ιδιότυπη ασυλία που τους παρέχεται… Επιτέλους, να εφαρμοστεί η νομοθεσία που τιμωρεί τα διαπραττόμενα αδικήματα εις βάρος των Αστυνομικών και να υπάρξει η δέουσα στήριξη στο θεσμό της αστυνομίας για να επιτελέσει απερίσπαστα το έργο της», δήλωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), με αιχμές για την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.

Η υφυπουργός επανήλθε σήμερα στο θέμα με μία δήλωση… γρίφο.

«Έκανα έκκληση σε όλους την ευαίσθητη αυτή περίοδο να λειτουργήσουμε με χαμηλούς τόνους στα ζητήματα Ασφάλειας. Δεν εισακούσθηκα, διότι προφανώς κάποιοι αρνούνται να διαβούν τον Ρουβίκωνα και να συμπεριφερθούν υπεύθυνα. Ας αναλάβουν και την ευθύνη», έγραψε στο facebook η κυρία Παπακώστα.

ΝΔ: Υφυπουργός Προστασίας του Ρουβίκωνα

Να αλλάξει τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα καλεί η Νέα Δημοκρατία την Κατερίνα Παπακώστα.

«Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παπακώστα, που έσπευσε να δικαιολογήσει όχι τους αστυνομικούς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που τους έκαναν έλεγχο ταυτότητας, της προτείνουμε να αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα» αναφέρει ανακοίνωση της Πειραιώς.

ΚΙΝΑΛ: Στο τέλος θα πουν στους αστυνομικούς να κάνουν ότι κοιμούνται

Για πλήρη παράδοση της κυβέρνησης στην ανομία και στην ασυδοσία κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής.

«Τα παρέδωσαν όλα στην ανομία και την ασυδοσία! Και η αρμόδια υφυπουργός λέει στους αστυνομικούς να προστατεύουν τους εαυτούς τους. Την επόμενη φορά θα τους πουν να προσποιηθούν ότι κοιμούνται! Είναι κυνικοί, ανόητοι και επικίνδυνοι!» σχολίασε δεικτικά η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top