Θρίλερ με δημοσίευμα: Βρέθηκαν 19 εκατ. σε σπίτι Υπουργού του ΠΑΣΟΚ;

Οι αρχές το διέψευσαν

Αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σύμφωνα με το οποίο: «Βρέθηκε θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, μετά από μυστική επιχείρηση της αστυνομίας».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η εισβολή της αστυνομίας έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σε διώροφο της οδού Ζαλοκώστα, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου και εντοπίστηκαν μέσα σε ειδική κρύπτη 19 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ.  

Διαψεύδει η ΕΛΑΣ το δημοσίευμα για τα «κρυφά» εκατομμύρια πρώην υπουργού

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ωστόσο,  με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει ότι: « Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Ανάλογη προφορική διάψευση έγινε και από το ΣΔΟΕ. Δεν μπορεί κανείς ωστόσο να παραβλέψει το γεγονός ότι η εφημερίδα στο δημοσίευμά της, αναφέρει λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίοι φέρεται να έγινε η υποτιθέμενη επέμβαση της αστυνομίας.

Καταγράφονται ακόμη και οι έντονοι διάλογοι των αστυνομικών με τους άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας που φρουρούσαν το σπίτι, ενώ φωτογραφίζει ως ιδιοκτήτη των 19 εκατομμυρίων έναν πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top