Μέχρι τον Μάρτιο μαζί Τσίπρας - Καμμένος!

Ποιοι θα υπερψηφίσουν για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών χωρίς τους ΑΝΕΛ

H ζωή της συγκυβέρνησης  Αλέξη Τσίπρα - Πάνο Καμμένoυ τελειώνει μόλις ο Ζάεφ αλλάξει το Σύνταγμα στα Σκόπια.  O Σκοπιανός πρωθυπουργός θέλει τον  Δεκέμβριο,  το πολύ μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου,  να έχει «ξεμπλέξει». Αμέσως μετά, το «μπαλάκι»  θα έρθει στο γήπεδο της Ελλάδας.

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει με μεγάλη πλειοψηφία. Από τους 145 του ΣΥΡΙΖΑ, την Ελενα Κουντουρά και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο απο τους ΑΝΕΛ, την Κατερίνα Παπακώστα και τους Θεοδωράκη, Δανέλη, Μαυρωτά και Λυκούδη από το Ποτάμι. "Ναι" θα πουν ο ανεξάρτητος Χάρης Θεοχάρης και ενδεχομένως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος απ΄το ΚΙΝΑΛ. 

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΑΪΟ 

Το Ποτάμι όμως και οι Θεοχάρης και Θεοχαρόπουλος  δεν δίνουν ψηφο εμπιστοσύνης, άρα δεν αποκλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει σαν κυβέρνηση μειοψηφίας  έως το Μάιο.

 «Αυτό δε σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν έχει τους πολιτικούς και κοινοβουλευτικούς όρους για να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία» σχολίασε για τις ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος  Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Real Fm.  

ΝΔ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

«Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν από κοινού τους πολίτες για να μείνουν για λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία» επέκρινε την κυβέρνηση η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.  

«Η κυβερνητική “παράσταση”, συνεχίζεται πότε ως κωμωδία και πότε ως τραγωδία» δήλωσε ο Γραμματέας Επικοινωνία του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης. 

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ - ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Μ.ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟΝ Τ.ΚΟΥΙΚ

Ο Πάνος Καμμένος πάντως "ξεγράφει" τον Τέρενς Κουίκ και ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση. 
Ωστόσο,  το Μέγαρο Μαξίμου το διαψεύδει και ο πρωθυπουργός τον στηρίζει. 

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ 

Στα Σκόπια οι βουλευτές που ψήφισαν τέθηκαν υπο προστασία. Οι  οκτώ έχουν σχεδόν επικηρυχθεί  τους  παρομοιάζουν με την ταινία… «Οι Μισητοί»,  ενώ  γράφουν  ότι δωροδοκήθηκαν με 1 εκατ. δολάρια.

Το Υπουργείο Εσωτερικών κάνει έρευνα καθώς ο Αντόνιο Μιλόσοσκι απο το VMRO απείλησε ευθέως τη ζωή τους, θυμίζοντας τι έκανε ο Σουλτάνος στην Πόλη! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top