H «μπηχτή» Ιερώνυμου σε Βούτση: Να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη

Τα συλλυπητήρια Μητσοτάκη σε Τσίπρα και το μαύρο συνολάκι της Παπακώστα

Το "πηγαδάκι" του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συγκέντρωσε τα περισσότερα φλας στον αγιασμό της Βουλής. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέφερε τα συλλυπητήρια του στον Πρωθυπουργό για την απώλεια του γαμπρού του, συζύγου της αδελφής του Ζανέτ.

«ΚΑΡΦΙΑ» ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 

Θερμό ασπασμό είχε ο Πρωθυπουργός με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος πάντως έριξε μια «μπηχτή» για το πολιτικό σύστημα. «Να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη όλοι μας»  ακούστηκε να λέει ο Αρχιεπίσκοπος, με τον Πρόεδρο της Βουλής να  "σηκώνει το γάντι" και να σχολιάζει:  «Ούτε τα ίδια ούτε άλλα Μακαριότατε. Πρέπει η σοφία αυτών των χρόνων να πρυτανεύσει» 

«ΠΗΓΑΔΑΚΙ» ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΕ «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Η τελευταία σύνοδος της Βουλής πριν τις εκλογές ήταν ευκαιρία για μια «σέλφι» τεσσάρων  βουλευτίνων και ενός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αίσθηση προκάλεσε  το πηγαδάκι της Κατερίνας Παπακώστα με «γαλάζιους» βουλευτές, τους οποίους μάλιστα συνάντησε στα έδρανά τους. 

Η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε με μαύρο σύνολο, μαύρες γόβες και κόκκινο τσαντάκι.

Γέλια και χαρούμενη διάθεση στα έδρανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΦΩΤΟ) με τη Φώφη Γεννηματά ντυμένη στα λευκά, ενώ υπήρχε μια καλή είδηση για όλους τους βουλευτές : Δεν θα ανησυχούν πια μήπως γίνουν… «μούσκεμα» όταν βρέχει καθώς μετά από 80 ολόκληρα χρόνια ανακαινίστηκε ο θόλος του κοινοβουλίου που… «έμπαζε» νερά.

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΜΕ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ  

Έκπληκτοι οι βουλευτές είδαν τον γνωστό ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη μαζί με τη βουλευτή της ΝΔ  Άννα Καραμανλή στο εντευκτήριο της Βουλής κι όλοι αναρωτήθηκαν μήπως σκέφτεται να πολιτευτεί. 

Από τον αγιασμό απουσίαζαν, δικαιολογημένα πάντως, τρεις αρχηγοί, οι κύριοι Καμμένος, Κουτσούμπας και Λεβέντης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top